Marjolein (1970) is opgegroeid in een horecagezin en heeft ondernemen en het verbinden van mensen met de paplepel ingegoten gekregen. Na vele mooie levenslessen, waarbij de rode draad in haar leven zich richt op: “Gaan voor de dingen die op je pad komen, het volledig doorleven van al je ervaringen, lessen pakken, genieten en met de nodige zelfspot terugkijken naar al je ervaringen”.

De afgelopen 20 jaar heeft zij diverse mooie leiderschapsrollen vervult in het Corporate bedrijfsleven (zie linkedin), waarbij ze zich de laatste 6 jaar heeft gericht op verandermanagement met een scherp oog voor de menskant van de verandering.

Een van haar krachtigste kenmerken is haar onbevangenheid in hoe ze trajecten aanvliegt. Puur, zonder oordeel, aards stelt zij zichzelf altijd de vraag: “wat betekent het om mens te zijn”. Hierdoor raakt ze in al haar activiteiten; Begeleiden van Verandertrajecten, Seminars en Coaching iets universeels in de menselijke ervaring. Deze activiteit overstijgt geslacht, cultuur en leeftijd.